SPECIALNO VOZILO ZA ČIŠČENJE METEORNIH ,ODTOCNIH CEVI TER KANALIZACIJ 90 €/uro +ddv
Z vozilom odstranjujemo obloge v odtočnih ceveh , ki nastanejo skozi leta ali pa so ostale od gradnje. Idealno je za čiščenje maščobnih oblog na odtočnih in kanalizacijskih ceveh. Čiščenje kanlizacij ter čiščenje odtočnih cevi se izvaja z vozilom,ki ima nastavljiv pritisk in pretok vode za različne premere cevi. Čistimo cevi 50-600mm.
PRAZNENJE GREZNIC TER ODVOZ VSEH VRST ODPLAK NA ČISTILNO NAPRAVO TER IZDAJA EVIDENČNIH LISTOV.
Cena praznjenja greznic je odvisna od količine odpeljanih odpadkov ,ter lokacije-
Cena za praznjenje greznic v Ljubljani je 100,00€/odvoz  ter  25,00/m3(deponiranje
na ČN Domžale)Za odvoze izven Ljubljane obračunamo še kilometrino,

NOVO-PEUGEOT EXPERT Z NADGRADNJO ZA ČIŠČENJE KANALIZACIJE
Z VOZILOM IZVAJAMO ČIŠČENJE KANALIZACIJE  DO PREMEROV CCA 250 MM.
V VOZILO JE VGRAJENA  NADGRADNJA ZA  VISOKOTLAČNO ČIŠČENJE KANALIZACIJ
Z ČRPALKO 150 BAR TER 50L PRETOKA VODE V MINUTI.ČISTIMO LAHKO TUDI         MANJŠE PREMERE CEVI ,KER  IMAMO TUDI RAZLIČNE DEBELINE  VISIKOTLAČNIH
CEVI TER MANJŠE GLAVE.
Cena visokotlačnega čiščenja kanlizacij -70€/uraSTROJ ZA ČIŠČENJE ODTOČNIH CEVI Z JEKLENO ŽICO 70 €/uro +ddv
Če visok pritisk vode ne prebije blokade, uporabimo stroj z jekleno žico premera 26 mm in nastavki ki se prebijejo tudi skozi najtrše blokade cevi. Lahko reže tudi korenine.Čistimo lahko cevi do 200 mm.

STROJ ZA ČIŠČENJE CEVI Z JEKLENO ŽICO  70 €/uro +ddv
Manjši stroj za vsakodnevna čiščenja v hiši. Z njim čistimo predvsem odtoke pomivalnih korit, umivalnikov, bidejev, talnih sifonov. Stroj ima jekleno žico premera 8 ali 10 mm. Čistimo cevi premera 30-70 mm.PREGLED KANALOV S TV KAMERO   70-90EUR/URA
Kamera za pregled kanalizacije od fi 50mm-150mm
Samonivelirna kamera za pregled  cevnih sistemov od fi 75mm 90"ovinkov -300mm
Kamera za pregled vertikalne kanalizacije-fi50-dolzina cca 100m
Kamera z možmostjo ogleda cevnega sistema  360/180 stopinj.
LOCIRANJE NAPAK NA CEVNIH SISTEMIH    70EUR /URA  S PREGLEDOM S TV KAMERO
Z lokatorjrm,lahko lociramo potek cevnih sistemov ali ugotovimo,kje se nahaja napaka (poèena cev,posedena ce,kontra padec...)


ČIŠČENJE ODTOČNIH CEVI Z FLEX SHAFT TEHNOLOGIJO:100€-120€/uro


Čiščenje  odtočnih cevi z FlexShaft  tehnologijo lahko uporabljate hkrati s pregledovalno kamero, da vidite kdaj je napeljava dobro očiščena. Te lastnosti nima nobena druga profesionalna naprava.

Naši  FlexShaft stroji  so lahki, kompaktni in zelo učinkoviti stroji, ki zagotavljajo čiščenje sten odtočnih cevi, premera od 32 do 250 mm  do dožine  40m

S stroji  FlexShaft uporabljamo posebne verižnike, ki so pritrjeni na gibljivo pletenico, ki se vrti z visoko hitrostjo s pomočjo  vrtalnika  ali stroja ,ki smo ga za potrebe  čiščenja izdelali sami z nastavljivo sklopko , pritrjenega na sredinsko pogonsko gred nam omogoča visoko učinkovito čiščenje tudi najtrših oblog(siga,vodni kamen)

Ker se kabel vrti znotraj trpežnega najlonskega ovoja, ki je v celoti nameščen v bobnu, lahko delovno mesto ohranimo čisto.


FLEXSHAFT 8mm20M         FLEXSHAFT  12mm 40M            SPECIALNI VERIŽNIKISPRAYPOXY SISTEM ZA SANACIJO CEVI BREZ IZKOPA ZA APLIKACIJO EPOKY SMOLE ALI POLIURYE-ZA CEVO OD 40-150MM
Saniramo lahko stare svinčene cevi ,pvc  cevi(tesnjenje spojev)ali dotrajane litoželezne cevi.Mase lahko nanašamo z metodo špricanja ali premazovanja z ščetkami.
Sanacijo zamakanja cevi v kopalnici ali zamakanje vertikalne cevi lahko zaključimo v enem dnevu ,postopek  je dokaj čist,med postompkom ,ter po postopku so prostori,kot da nas ni bilo v vašem stanovanju...Cena sanacije je od cca 600€ naprej,odvisno od zahtevnosti ,premera cevi,dolžine ,logistike.Cevi morajo biti pred  in med sanacijosanacijo čiste,ter suhe.


Prevozni stroški
Ljubljana = 15€ (OSEBNO VOZILO)
,
Lj. okolica = 1,8€/KM(TOVORNO VOZILO),OSEBNO VOZILO=1€/KM
Opis strojev in cenik: