praznjenje greznic.čiščenje odtokov.čiščenje kanalizacije H2O 2000 d.o.o.,Nasveti za čiščenje odtokov
NASVETI:

POČENA VODOVODNA CEV
Takoj poskusite zapreti glavni vodni ventil. Zmanjšajte pritisk vode tako, da odprete vodo na najnižji točki v hiši. Ponavadi je to v kletnih prostorih. Poskušajte ugotoviti kje je nastala napaka. Če je napaka na cevi za toplo vodo, zaprite dovod vode v grelnik. Zdaj lahko odprete hladno vodo.  Če bo popravilo trajalo dalj časa, izklopite bojler ,oziroma grelno telo.

ZAMAŠEN KUHINJSKI ODTOK
Večina zamašitev v kuhinji nastane zaradi maščobe. V korito vlijte vrelo vodo, počakajte nekaj minut, nato pa uporabite gumijasti zvon za odmašitev, ki ustvari vakum. Če imate dvojno korito, zamašite eno stran in ustvarjajte vakum na drugi strani.
Čiščenje kuhinjskega odtoka izvajamo s strojem z jekleno žico,nakateri je na koncu pritrjen rezkar,ki reže maščobo ter ostale obloge.

ZAMAŠENA KOPALNA KAD
Poskusite z gumijastim zvonom. Preliv pa zamašite z mokro krpo, da vam zrak ne uhaja skozenj.
Zamašen odtok v kopalni kadi ,odmašujemo s strojem  z jekleno žico .

TEŽAVE S KANALIZACIJO
Spustite vodo v WC školjki. Če vam je voda pritekla v kletnih prostorih  ali talnem sifonu je zamašena kanalizacija. V tem času ne uporabljajte vode da ne bi prišlo do izlitja. Pokličite našo številko za nujne intervencije 041 683 002.

ZAMAŠENA WC ŠKOLJKA
Če je WC zamašen ne spuščajte vode. Zaprite dovod vode,   na ventilu poleg kotlička. Napako je treba odpraviti mehansko. Pokličite našo številko za nujne intervencije 041 683 002.

TALNI SIFONI OKROG HIŠE
Redno čistite listje, pesek ter ostalo umazanijo in voda  vam ne bo zastajala okoli hiše in zalivala kleti.


Nasveti za naše stranke:
16066